Napelemparkkal és autókkal gazdagodott a szolnoki Ökonemikus Segélyszervezet

A Mol és a Mercarius Flottakezelő és a Pappas Auto támogatásával tovább gyarapodott a családok szolnoki átmeneti otthona.

A Mol 8 millió forint értékű támogatásával napelemparkot, a Mercarius Flottakezelő és a Pappas Auto 4 személyautót adott át a szervezetnek.
 
A személyautók adománya mellé a flottakezelés is tartozik 
 
A 66 napelempanelt tartalmazó beruházás a jövőben a 40 személynek otthont adó épület teljes energiaellátását látja el, amivel éves szinten több mint 1 millió forintot spórolnak meg. A támogatásból 11 darab elektromos fűtőtestet is beszereztek.
 
A Mercarius és Pappas Auto adománya mellé a személygépkocsik teljeskörű flottakezelési szolgáltatásai is tartoznak. A kombi autók a szervezet mindennapi logisztikáját segítik majd. 
 
Az esemélyen részt vett Lévai Anikó, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete, a miniszterelnök felesége, Kállai Mária országgyűlési képviselő, Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere, Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója, Sándorné Pólik Róza, a segélyszervezet szolnoki központjának vezetője, Ratatics Péter, a Mol Magyarország operatív működésért felelős ügyvezető igazgatója, Paizs József, a Pappas Auto ügyvezető igazgatója és Rónai-Horst László, a Mercarius Flottakezelő ügyvezető igazgatója. 
 
 
BG
Forrás: MTI, Szolnok
A képek: MTI/ Mészáros János