Sikkes strandruhák - a legjobb megoldás mindenkinek

A strandon a vízben hűsölni mindenki szeret, de nem minden nő van oda attól a lehetőségtől, hogy bikiniben vagy akár egyberészes fürdőruhában sétálgasson fürdés előtt-után. Egy szuper nyárias, könnyű ruha - ami kimondottan a partra van kitalálva - rengeteget dobhat a külsőnkön.

A teltebbeknek ideálisak a tunikák

 

Ha lerándulunk a vízpartra, és végre élvezhetjük a nyár örömeit, biztos hosszabb időt töltünk el a strandon. A nyaralóhelyeken akár fagyizással, étteremlátogatással, vásárolgatással is ötvözhetjük a fürdést.

Mindezeket nem kivitelezhetjük sem bikiniben, sem a városi öltözékünkben - hiszen odasülünk a stéghez a megszokott összeállításunkban, és nem is illik egy megszokott szett a strandra.

 

Ha este még egy koktélt is elfogyasztunk a parton, a társaság és a naplemente élvezéséhez dobjuk fel magunkat egy igazi vízparti outfittel. Idén nyáron csodás strandruhák közül választhatunk, például a Lascana kínálatából.

 

Mindenki megtalálja a hozzá illő változatot a strandöltözékek közül - lehet a ruhánk egészen laza és hippis, lehet kihívó, de lehet akár titokzatos is: az idei szezonban hódító maxiruhát akár feketében is felölthetjük a parton. Egész biztos minden szem ránk fog szegeződni.

 

A legegyértelműbb választás a tunika: abszolút laza, és ha netán még kicsit nedves fürdőruhára vettük fel, nem nyomódnak át a vízfoltok. A plus size alkatú nőknek nagyon jó megoldás egy bő, redőzött változat. Izgalmasabb, ha az egyik vagy mindkét vállat szabadon hagyja.

 

 

A szezon trendje a kimonó, azaz az átlapolós-öves megoldású, laza köpeny, ami most nagyon menő fantáziadús színekkel és mintákkal.

 

Ez a szezon nagyon színes

 

Egy laza, könnyű anyagú maxiruha hasonlóan szépen öltöztet. Bár nem mutat sokat, de fokozhatatlanul sikkes. Az idei kínálatban a geometrikus mintástól az erős egyszínűig minden változatban megtalálhatjuk. 2018 imádja az élénk pirosat, zöldet, sárgát, de a nude (testszínű) vagy a barackszínű is nagyon menő.

Ha a lehető legkevésbé szeretnénk felöltözni, egy kendőt is magunk köré tekerhetünk úgy, mint egy miniruhát; ez pont elegendő, amíg sorban állunk jégkrémért. Egy mozdulattal ledobhatjuk, ha a hullámok közé vetjük magunkat. A férfiak még szerencsésebbnek érezhetik magukat, ha csak a derekunk köré kötünk valamit.

De választhatunk csodásan öltöztető miniruhát is, amit feldobhatunk egy övvel. Ebben a szezonban a hajba tekert kendő az a plusz, ami mindenkit trendivé tesz.