Nyaralást intézni mobilról

Évek óta egyre kevesebben fordulunk utazási irodákhoz, hiszen nyári kikapcsolódásainkat kedvenc fotelünkből megtehetjük. Még parkolóhelyet is foglalhatunk a Budapest Airport-on!

Az online szállásportálok és repülőjegy vásárlási lehetőségek, online check-in szolgáltatások korában meglepő is lenne, ha a családi nyaralás logisztikájához szervesen kapcsolódó parkolást ne lehetne néhány gombnyomással elintézni. Nem csak Nyugat-Európa vagy az Egyesült Államok nagyvárosai felelnek meg a modern ember elvárásainak – a hazai nemzetközi reptér is kielégít mindenigényt. Ne hozzon zavarba a nagy választék és sok lehetőség, a repülőtéri online parkoló foglalás gyors és könnyű!

 

Ilyen egyszerű

 

Parkolóhelyünk online lefoglalása valóban gyerekjáték! A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér honlapján részletes információt találunk minden egyes zónáról, a kalkulátorral pedig két perc alatt össze tudjuk hasonlítani az árajánlatokat. Amint megtaláltuk a megfelelő csomagot, pár kattintással véglegesíthetjük a parkolást. Az sem gond, ha megcsúszunk az idővel, vagy elfelejtjük a foglalást: kényelmesen, a repülőtéri parkoló felé vezető úton is lezongorázhatjuk a feladatot, mivel az valóban nem igényel hosszabb időt.

 

Kategóriák és szolgáltatások

 

A Liszt Ferenc Repülőtér hatalmas parkolókkal, illetve széleskörű, európai színvonalú szolgáltatásokkal várja a saját autójukkal érkező utasokat. A hét különböző kategóriájú és tarifájú parkoló minden igényt kielégít, a részleteket átfutva mi is könnyen megtaláljuk a számunkra leginkább megfelelőt. Egy közös minden esetben: a teljes biztonság. Őrök és kamerák egész sora óvja a gépjárműveket, így tulajdonosainknak nem kell a távollét alatt lopástól, sérüléstől tartani.

 

 

A parkolók típusai széles skálát ölelnek fel. Míg a terminál előtt az érkezési és indulási szinteken elhelyezkedő Prémium Parkoló igazán exkluzív élményt ad: filmsztárnak érezhetjük magunkat, amint autónkból kiszállva csupán néhány lépéssel a check-in pultnál vagyunk. A Terminál Parkoló az üzleti utasok, illetve a városlátogatásra vagy hosszú hétvégére utazók számára kínál kényelmes megoldást – ez a kategória elsősorban rövidebb távú tartózkodás esetén ideális. A gazdaságos megoldást preferálók számára pedig ott a Holiday parkoló LITE, mely hosszú távú utazásra nyújt pénztárcabarát alternatívát. A terminálig tartó 600 méteres utat fedett járdán tehetjük meg, így rossz idő esetén sem kellemetlen a séta.