Forduljon a JOGPONTOKHOZ

Mint minden év eleje, az idei is változásokat hozott a munka világával, a foglalkoztatással és juttatásokkal kapcsolatos szabályozásban. Több ponton változtak a vállalkozásokra vonatkozó rendelkezések is. Számos pontosító megfogalmazás is megszületett. Érdemes tehát tájékozódni a lehetőségekről, előírásokról, egyes fogalmak jelentéséről, mielőtt döntést hoznának az Önöket érintő kérdésekben.

Az Észak-alföldi Jogpontok, mint a korábbi években, továbbra is hathatós segítséget nyújtanak a munkajog, társadalombiztosítás, adójog és cégjog területén felmerülő témákban. Jól felkészült, naprakész tudással rendelkező ügyvédek várják az érdeklődőket a régió 29 településén működő jogpont irodákban. A jogi tanácsadás ingyenes és anonim.

A szolgáltatásról részletesen a www.jogpontok.hu honlapon lehet tájékozódni. Ott megtekinthetők, hogy milyen településeken és mikor érhető el a személyes jogi tanácsadás. A szolgáltatás rendkívüli előnye, hogy olyan rétegek is elérhetik, akik fizetett jogi tanácsadást nem tudnak igénybe venni, mert ez a szolgáltatás ingyenes.

Az ingyenes jogsegély igénybe vehető továbbá telefonon, ingyenesen hívható zöld számon (06-80-77-88-00), valamint online és e-mailes formában a projekt honlapján (www.jogpontok.hu) keresztül is.


Amennyiben a szolgáltatással kapcsolatban kérdésük van, készséggel állunk rendelkezésükre e-mailen: rettich@iposz.hu és telefonon: 06-30-385-6048.

 

A sajtóközlemény letöltése