Szolnok Vezető hírek

Szolnokon is munkavállalókat toborzott a Mercedes

Szolnokon is munkavállalókat toborzott a Mercedes
A Mercedes-Benz a jövőben az eddigi kettővel szemben öt típussal jelenik meg a kompakt gépkocsik szegmensében. Kecskeméten található gyártóüzem a környékbeli településekről is várja a munkavállalókat, így Szolnokról is.
Magyarország jelenleg legnagyobb épülő vállalkozása hosszútávú tervei megvalósításához tettrekész, új feladatokat és kihívásokat kereső, elkötelezett munkatársak jelentkezését várja.

 Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.

Szolnokon is munkavállalókat toborzott a MercedesA Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. többek között fényező, mechatronikai, karbantartó, karosszérialakatos, autószerelő, elektromechanikai műszerész végzettséggel és/vagy szakmai tapasztalattal rendelkező munkavállalókat keres Szolnokon.

Szabó István


Erről egy Road Show keretében mutatták be a lehetőségeket az érdeklődőknek.  Szabó István alpolgármester elmondta: Szolnok önkormányzata lehetőségei szerint támogatni fogja a dolgozók utazását Kecskemétre.

A kecskeméti Mercedes-Benz gyár dolgozóinak száma egyébként immáron négyszámjegyűre bővült: Frank Klein, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezető igazgatója ünnepélyes keretek között üdvözölte azt a már több mint 1000 dolgozót, akik a Mercedes-Benz kompaktautó-gyártásban a kecskeméti csapatot erősítik.

Forrás: wwww.mercedes-benz.hu

-kt-